Accessoires

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Quickstep clips 700/800 serie
Quickstep Clips tbv de standaard plint (700/800 serie) De Quickstep standaard plint kunt u eenvoudig zelf montere. De Quickstep plintenclips zijn speciaal bedoeld voor gebruik bij de Quickstep standaard plint in combinatie met Quickstep laminaat uit de 700 of 800 serie. Quickstep plintenclips voor de standaard plint worden geleverd per 50 stuks. ..
€ 24,95
Excl. BTW: € 20,62
Quickstep clips 950 serie
Quickstep Clips tbv de standaard plint (950 serie) De Quickstep standaard plint kunt u eenvoudig zelf montere. De Quickstep plintenclips zijn speciaal bedoeld voor gebruik bij de Quickstep standaard plint in combinatie met Quickstep laminaat uit de 950 serie. Quickstep plintenclips voor de standaard plint worden geleverd per 50 stuks. ..
€ 24,95
Excl. BTW: € 20,62
Cleankit
  Quick Step Cleankit onderhoudsset Deze set bestaat uit een cleanmop, telescopische steel t.b.v. de cleanmop en een fles Quick Step Clean onderhoudsmiddel     ..
€ 29,95
Excl. BTW: € 24,75
Cleanmop
Cleanmop  ..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Quick Step Deurmat
  Quick Step Deurmat Deze inbouwbare deurmat maakt een totaalafwerking mogelijk. Met zijn 3 reinigingszones en een opvangzone voor het vuil, zorgt deze mat voor een optimale bescherming van uw vloer. Bovendien stoort de mat niet bij het openen van de deur. Afmeting buitenmaten: 478 x 790 x 9 mm.     ..
€ 99,95
Excl. BTW: € 82,60
Quick Step Force vlekkenverwijderaar stift
  Quick Step Force vlekkenverwijderaar stift Deze vlekkenverwijderaar, verwijdert moeiteloos bijna alle vlekken     ..
€ 7,95
Excl. BTW: € 6,57
Quick Step herstellingskit
Quick Step herstellingskit laminaat-parket Handige set om beschadigingen in uw laminaat en/of parketvloer weg te werken. Wordt geleverd met 7 standaard kleuren, waardoor elke gewenste dessin gemaakt kan worden.   ..
€ 49,95
Excl. BTW: € 41,28
Quick Step Hydro Kit watervast
Quick Step Hydro Kit watervast De Quick-Step Hydrokit is een professionele, watervaste, transparante én elastische een-component silicone.  Ideaal voor het waterdicht sealen van voegen tussen plinten en muren, langs muren, trappen, radiatorbuizen, …  Perfect voor het waterdicht afkitten van profielen.  Excellente oplossing voor het waterdicht afkitten van laminaat (bv. Impressive-gamma) maar ook LIVYN (goede adhesie).  Algemeen: hechting op Quick-Step laminaat, LIVYN en parket, alumin..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Quick Step one 4All Glue
Quick Step one 4All Glue Deze speciaal voor de Quick Step accessoires ontwikkelde multifunctionele lijm is de ideale oplossing voor een degelijke plaatsing van het trapprofiel, voor de bevestiging van de rail van de profielen aan de ondergrond en voor het bevestigen van de plinten aan de muur. Eigenschappen: zeer hoge aanvangshechtheid, blijvend elastisch, geschikt voor materialen onder spanning, zeer hoge eindsterkte, eenvoudige plaatsing van plinten en profi..
€ 13,95
Excl. BTW: € 11,53
Quick Step Seal & Click
Quick Step Seal & Click Seal & Click werd speciaal ontwikkeld om de Quick Step Lagune extra te beschermen tegen vocht, bij toepassing in badkamers en keukens. Quick Step garandeert geen optimale werking bij toepassing op andere Quick Step vloeren of op andere merken van laminaatvloeren. De Quick Step Seal & Click overmatig aanbrengen op de bovenzijde van de tand aan de kopse kant. Enkel op de kopse kant bij de Quick Step Lagune aanbrengen. Het is a..
€ 12,95
Excl. BTW: € 10,70
Quick Step toffelzaag
Quick Step toffelzaag Omdat je Quick Step zowel kan wentelen als horizontaal in elkaar voegen, vormen deurlijsten nooit een vervelende hindernis. Met dit handige Quick Step toffelzaagje kan je de deurlijsten afzagen zodat de laminaatvloer er perfect onder past. Het zaagblad is gemaakt uit kwaliteitsstaal.   ..
€ 18,95
Excl. BTW: € 15,66
Quick Step Uniclic installatie set
Quick Step Uniclic installatie set Uniclic plaatsingsset met slagijzer, speciaal stootblok en 40 afstandsspietjes. Het gebruik van de Uniclic plaatsingsset is een onderdeel van de Uniclic garantievoorwaarden.   ..
€ 13,95
Excl. BTW: € 11,53
Quickstep Clean
  Quick Step Clean onderhoud Deze reiniger onderhoudt moeiteloos en hygienisch Quick Step Uniclic. De cleaner beschermt het laminaat tegen hardnekkige vervuiling en vlekken. Het onderhoudsproduct verdiept de kleur, verhoogt de glans en benadrukt de eigenschappen en het karakter van de vloer.   ..
€ 8,95
Excl. BTW: € 7,40
Löwe overzetplintschaar
Löwe overzetplintschaar Schaar voor het knippen van overzetplinten   ..
€ 59,95
Excl. BTW: € 49,55
Löwe verstekschaar
Löwe verstekschaar Schaar voor het knippen van plakplinten   ..
€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15