Levering en Informatie

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Afhalen
In uw winkelwagen op de site kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of deze zelf wenst af te halen.

U krijgt 2% korting indien u de bestelling bij ons komt afhalen.

Voor het afhalen van de bestelde artikelen is wel een afspraak nodig, controleer wel even of de door u bestelde producten bij ons aanwezig zijn.Afhaalgegevens
Let op! Afhalen is alleen mogelijk na overleg.Laminaatspecialist
Kwekerijstraat 2
6828 BC Arnhem


 
Afhaaltijden:

Maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur


 
Bezorgkosten

Opdrachten boven de € 450,- worden in Nederland gratis bezorgd*. Voor opdrachten onder de €450,- worden €60,00 bezorgkosten in rekening gebracht (palletplek kosten)
 
*bezorgen/leveren op de waddeneilanden en zowel naar belgie is bij ons helaas niet mogelijk*

De afleveringsplaats
Als het afleveradres anders is dan het postadres moet u dit melden bij onze administratie/verkoop.
 
Afleverdatum en tijd
De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, helaas kunnen wij niet aangeven hoe laat de bestelling bij u is. De gemiddelde levertijd is 2 tot 5 werkdagen. Indien het anders is, staat dit vermeld bij het betreffende product.Uitgestelde levering
Een door U uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 6 maanden na opdracht, dit dient wel tijdens de bestelling aangegeven te worden.
Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal 3 maanden is ons magazijn gestald worden. De eerste 2 weken zijn kosteloos. Hierna wordt 25 euro per week aan stallingskosten in rekening gebracht.
 
Bezorgafspraak
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor worden dan extra 30 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht.


 
LET OP!!

De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen/palletwagen bereikbaar is. Voor verder vervoer binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen.
De chauffeur is alleen, en mag zware goederen niet alleen tillen.

Klachten
Klachten van de wederpartij over eventuele onjuiste uitvoering van de order(s), de kwaliteit van het geleverde produkt of een medewerker van De Laminaatspecialist dienen uiterlijk binnen 2 maanden na ontdekking van het defect/klacht per email of brief ter kennis te worden gebracht van De Laminaatspecialist. U zult altijd een bevestiging van ontvangst van ons ontvangen.  U ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een antwoord van uw klacht.
Als U een klacht/geschil heeft kunt u deze ook in dienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Dat is alleen het geval als de ingediende klacht niet door ons opgelost kan worden, www.sgc.nl
 
Herroepingsformulier
Met onderstaand link kunt u gebruikmaken van het herroepingsformulier.
 
https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx
 
 

Postadres
Laminaatspecialist
Kwekerijstraat 2
6828 BC Arnhem