Laminaat Specialist

De Laminaatspecialist.com is een online laminaatspeciaalzaak, waar naast de bekende A-merken laminaat vloeren zoals Quick step, Pergo, Parador, Meister en Balterio, tevens alle ondervloeren en benodigde accessoires voor uw laminaatvloer verkrijgbaar zijn.

Naast het feit dat laminaat gebruiksvriendelijk in het onderhoud is, is het voor elke smaak- en prijscategorie zeker mogelijk om een mooie laminaatvloer bij ons te vinden.

Tevens is een ondervloer erg belangrijk want door de juiste keuze van uw ondervloer, wordt het loopcomfort en de levensduur van uw laminaat aanzienlijk verhoogd.

Vraag ons gerust om tips en advies voor de aanschaf van een goede (onder)vloer via het contactformulier.

Bij de Laminaatspecialist.com bent u verzekerd van:

  • Een uitgebreid assortiment in kleuren en dessins laminaatvloeren
  • Een gedegen advies omtrent de aanschaf, het leggen en het onderhoud van uw (onder)vloer
  • Een snelle levering (binnen 48 uur)
  • Kwaliteit
  • Optimale garantie

Uw laminaat laten leggen?
Het leggen van laminaat kost tijd, moet nauwkeurig en met het juiste gereedschap gebeuren. Onze laminaat leggers zijn vakmensen op het gebied van het leggen en onderhoud van laminaatvloeren voor particulieren en bedrijven.

Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw vloer netjes,aansluitend en binnen een redelijk tijdsbestek wordt gelegd. Zeker niet onbelangrijk: uw gelegde ruimtes worden stofvrij opgeleverd! Laminaat leggen doen wij vrijwel in heel Nederland.

Meer informatie over onze legservice