Eurohome

Eurohome

Eurohome Laminaatvloeren

In uw huis wilt u zich lekker voelen. Hiervoor zorgt Eurohome laminaat, onze Eurohome laminaatvloeren zijn erg belastbaar en geven uw huis een aangename en een elegante of rustieke woonatmosfeer. Of een gezellige familiebijeenkomst, koffie en gebak met vrienden of een feestje thuis een laminaatvloer van Eurohome is de perfecte vloer voor elke gelegenheid! Eurohome Laminaat om aan alle verwachtingen te voldoen, en zijn heel gemakkelijk zelf te installeren.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Classic Alpine Eik 5303
Eurohome Classic Alpine Eik 5303  Eurohome Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Eurohome Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden.  Inhoud: 2,470 m² ..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Classic Lancaster Eik 8093
Eurohome Classic Lancaster Eik 8093 Eurohome Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Eurohome Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te plaatsen. Een mooie Lam..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Classic Ruwe Eik 8222
Eurohome Classic Ruwe Eik 8222 Eurohome Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Eurohome Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te plaatsen. Een mooie Laminaat..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Classic See Breeze Oak 8463
 Eurohome Classic See Breeze Oak 8463  Eurohome Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Eurohome Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden.  Inhoud: 2,4700 m²..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Country Arizona Eik 8098
Eurohome Country Arizona Eik 8098  De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,4700 m² Lengte ..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Country Greenland Eik 5236
Eurohome Country Greenland Eik 5236 De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,4700 ..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Country Liberty Eik 7209
Eurohome Country Liberty Eik 7209 De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,4700 m²..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Country Manitoba Eik 8373
Eurohome Country Manitoba Eik 8373 De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,4700 m..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Country Nevada Eik 8714
 Eurohome Country Nevada Eik 8714  De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,470 m² Lengte ..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Country Rock Ridge Eik 4009
Eurohome Country Rock Ridge Eik 4009 De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,4700..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Country San Diego Eik 8096
Eurohome Country San Diego Eik De Euro Home Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.  Inhoud: 2,4700 m² ..
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33
Nature Blonde Eik 8575
Eurohome Nature Blonde Eik 8575 De Euro Home Nature laminaatvloer is werkelijk een innovatief als het aankomt op de accentuering van een echt hout effect. De collectie is rondom afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect extra benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.&n..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Nature Gebleekte Eik 5166
Eurohome Nature Gebleekte Eik 5166 De Euro Home Nature laminaatvloer is werkelijk een innovatief als het aankomt op de accentuering van een echt hout effect. De collectie is rondom afgewerkt met een vellingkant. Hierdoor wordt het houtenplanken effect extra benadrukt. Deze vloer is niet alleen mooi om te zien maar is ook onderhoudsvrij en goed bestand tegen dynamiek van het gezinsleven.  Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Villa Grande Chambord Eik 8572
Eurohome Villa Grande Chambord Eik 8572 De Euro Home Villa Grande de laminaatvloer die uw kamer verrijkt, uitstraling van echte brede planken. De V-groef,aan de lange zijden, gecombineerd met het Endless Beauty Effect geven, het effect van een houten vloer en een specifiek ruimtelijk effect. Dus voor een nieuwe look voor bijvoorbeeld uw huiskamer, is deze VILLA GRANDE vloer, de vloer voor U! Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis...
€ 19,75
Excl. BTW: € 16,32
Villa Grande Fresco 8455
Eurohome Villa Grande Fresco 8455 De Euro Home Villa Grande de laminaatvloer die uw kamer verrijkt, uitstraling van echte brede planken. De V-groef,aan de lange zijden, gecombineerd met het Endless Beauty Effect geven, het effect van een houten vloer en een specifiek ruimtelijk effect. Dus voor een nieuwe look voor bijvoorbeeld uw huiskamer, is deze VILLA GRANDE vloer, de vloer voor U! Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis. ..
€ 19,75
Excl. BTW: € 16,32
Villa Grande Moor Eik 8219
Eurohome Villa Grande Moor Eik 8219 De Euro Home Villa Grande de laminaatvloer die uw kamer verrijkt, uitstraling van echte brede planken. De V-groef,aan de lange zijden, gecombineerd met het Endless Beauty Effect geven, het effect van een houten vloer en een specifiek ruimtelijk effect. Dus voor een nieuwe look voor bijvoorbeeld uw huiskamer, is deze VILLA GRANDE vloer, de vloer voor U! Een mooie Laminaatvloer van de Laminaatspecialist legt de basis voor een mooi thuis.&nbs..
€ 19,25
Excl. BTW: € 15,91