Castello Classic

Krono Original Castello Classic

Betreed de inspirerende wereld van Krono Original Castello Classic laminaatvloeren: laminaat in alle kleuren en vormen, in steenlook of prachtige, echte hout-look. Als wereldmarktleider ontwikkelen wij voortdurend laminaatvloeren, die overtuigen met trendy designs, merkkwaliteit en een unieke prijs/kwaliteitverhouding.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Krono Castello Classic Chateau Eik 8529
Krono Original Castello Chateau Eik 8529 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig ..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Crusoe Oak 4291
Krono Original Castello Crusoe Oak 4291 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig t..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Eiken Cordoba 9155
Krono Original Castello Eiken Cordoba 9155 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudi..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Elgante Eik 8521
Krono Original Castello Elgante Eik 8521 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te ..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Flaxen Oak 4283
Krono Original Castello Flaxen Oak 4283 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te p..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Glastonbury Pine 4290
 Krono Original Castello Glastonbury Pine 4290 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic ee..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Reykjavic Oak 4282
Krono Original Castello Reykjavic Oak 4282 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig t..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Ruwe Eik 8222
Krono Original Castello Ruwe Eik 8222 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudi..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Sable Oak 4281
Krono Original Castello Sable Oak 4281 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te pl..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Spreewald Eik 1675
Krono Original Castello Spreewald Eik 1675 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig t..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Swedisch Country Oak 4280
Krono Original Castello Swedisch Country Oak 4280 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenv..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Urban Legend 8812
Krono Original Castello Urban Legend 8812  Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Cli..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36