Krono Original

Krono Original

Krono Original Laminaatvloeren

In uw huis wilt u zich lekker voelen. Hiervoor zorgt Krono Original, onze Krono Original laminaatvloeren zijn erg belastbaar en geven uw huis een aangename en een elegante of rustieke woonatmosfeer. Of een gezellige familiebijeenkomst, koffie en gebak met vrienden of een feestje thuis een laminaatvloer van Krono Original is de perfecte vloer voor elke gelegenheid! Krono original Laminaat om aan alle verwachtingen te voldoen, en zijn heel gemakkelijk zelf te installeren.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Krono Castello Classic Chateau Eik 8529
Krono Original Castello Chateau Eik 8529 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig ..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Crusoe Oak 4291
Krono Original Castello Crusoe Oak 4291 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig t..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Eiken Cordoba 9155
Krono Original Castello Eiken Cordoba 9155 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudi..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Elgante Eik 8521
Krono Original Castello Elgante Eik 8521 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te ..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Flaxen Oak 4283
Krono Original Castello Flaxen Oak 4283 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te p..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Glastonbury Pine 4290
 Krono Original Castello Glastonbury Pine 4290 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic ee..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Reykjavic Oak 4282
Krono Original Castello Reykjavic Oak 4282 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig t..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Ruwe Eik 8222
Krono Original Castello Ruwe Eik 8222 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudi..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Sable Oak 4281
Krono Original Castello Sable Oak 4281 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig te pl..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Spreewald Eik 1675
Krono Original Castello Spreewald Eik 1675 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenvoudig t..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Swedisch Country Oak 4280
Krono Original Castello Swedisch Country Oak 4280 Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Clic eenv..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Castello Classic Urban Legend 8812
Krono Original Castello Urban Legend 8812  Krono Original Castello Classic opvallende plankenlook voor een luxueuze levensstijl. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur is de Krono Original Castello Classic laminaatvloer amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Doormiddel van de Krono Twin Cli..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Krono Kronofix Classic Auckland Elm 5534
Kronofix Classic Auckland Elm 5534  Inhoud: 2,4700 m² Lengte 1285 mm Breedte 192 mm Dikte 7,00 mm Aantal planken 10 Uitvoering 3-strooks Vloerverwarming Gebruikersklasse AC3 - klasse 31 ..
€ 11,95
Excl. BTW: € 9,88
Krono Kronofix Classic Manitoba Eik 8373
Kronofix Classic Manitoba Eik 8373  Inhoud: 2,4700 m² Lengte 1285 mm Breedte 192 mm Dikte 7,00 mm Aantal planken 10 Uitvoering breedstrook Vloerverwarming Gebruikersklasse AC3 - klasse 31 Ran..
€ 11,95
Excl. BTW: € 9,88
Krono Kronofix Cottage Alpine Eik 5303
Kronofix Cottage Alpine Eik 5303  Inhoud: 2,4670 m² Lengte 1285 mm Breedte 192 mm Dikte 7,00 mm Aantal planken 10 Uitvoering breedstrook Vloerverwarming Gebruikersklasse AC3 - klasse 31 ..
€ 11,95
Excl. BTW: € 9,88
Krono Kronofix Cottage Eiken El Paso 8097
Kronofix Cottage Eiken El Paso 8097  Inhoud: 2,4670 m² Lengte 1285 mm Breedte 192 mm Dikte 7,00 mm Aantal planken 10 Uitvoering breedstrook Vloerverwarming Gebruikersklasse AC3 - klasse 31 ..
€ 11,95
Excl. BTW: € 9,88