Douwes Dekker

Douwes Dekker

Douwes Dekker laminaatvloeren

Elke laminaatvloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. Met de laminaatvloeren van Douwes Dekker creeert u uw eigen sfeer passend bij uw persoonlijkheid.

Douwes Dekker laminaat is verkrijgbaar in vijf collecties. Welk karakter past het bij uw woonruimte?

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Authentiek Eiken Donkergrijs
Douwes Dekker Spontaan DD05007 Wie een Douwes Dekker Spontaan laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de laminaatvloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Een vloer die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te leggen en onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. Douwes Dekker heeft een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 12 mooie decors. Deze collectie lam..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Authentiek Eiken Licht Grijs
Douwes Dekker Spontaan DD05011 Wie een Douwes Dekker Spontaan laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de laminaatvloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Een vloer die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te leggen en onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. Douwes Dekker heeft een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 12 mooie decors. Deze collectie lam..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Authentiek Eiken Naturel
Douwes Dekker Spontaan DD05008 Wie een Douwes Dekker Spontaan laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de laminaatvloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Een vloer die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te leggen en onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. Douwes Dekker heeft een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 12 mooie decors. Deze collectie lam..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Authentiek Eiken Wit Geolied
Douwes Dekker Spontaan DD05012 Wie een Douwes Dekker Spontaan laminaatvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de laminaatvloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Een vloer die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te leggen en onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. Douwes Dekker heeft een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 12 mooie decors. Deze collectie lam..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Charmant Tijdloos Eiken Grijs
Douwes Dekker Charmant Tijdloos Eiken Grijs DD05028 Wie een vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaat of PVC vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. ..
€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Charmant Tijdloos Eiken Licht
Douwes Dekker Charmant Tijdloos Eiken Licht DD05029 Wie een vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaat of PVC vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. ..
€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Charmant Tijdloos Eiken Naturel
Douwes Dekker Charmant Tijdloos Eiken Naturel DD05030 Wie een vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaat of PVC vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. ..
€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Charmant Tijdloos Eiken Wit
Douwes Dekker Charmant Tijdloos Eiken Wit  DD05027 Wie een vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een laminaat of PVC vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Daarom is Douwes Dekker® de juiste keuze. ..
€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Eiken Fijn Bezaagd Wit
Douwes Dekker Sympathiek Eiken Fijnbezaagd Wit DD05033 Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer. Inhoud: 2,493 m² Lengte: 1285 mm Breedte: 194 mm Dikte: 8,00 mm Uitvoering: breedstrook ..
€ 20,95
Excl. BTW: € 17,31
Eiken Gerookt Wit
Douwes Dekker Sympathiek Eiken Gerookt Wit DD05034 Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer. Inhoud: 2,493 m² Lengte: 1285 mm Breedte: 194 mm Dikte: 8,00 mm Uitvoering: breedstrook Vl..
€ 20,95
Excl. BTW: € 17,31
Eiken Rustiek Naturel
Douwes Dekker Sympathiek Eiken Rustiek Naturel DD05031 Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer. Inhoud: 2,493 m² Lengte: 1285 mm Breedte: 194 mm Dikte: 8,00 mm Uitvoering: breedstrook ..
€ 20,95
Excl. BTW: € 17,31
Eiken Wit Gekalkt
Douwes Dekker Sympathiek Eiken Wit Gekalkt DD05032 Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer. Inhoud: 2,493 m² Lengte: 1285 mm Breedte: 194 mm Dikte: 8,00 mm Uitvoering: breedstrook Vl..
€ 20,95
Excl. BTW: € 17,31
Eiken Zilver
Douwes Dekker Eiken Zilver DD05059 Aardig Een serie 7 mm laminaatvloeren met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken. Door de rustige kleuren zijn deze vloeren met elke meubelstijl te combineren, maar geven door hun eigen karakter wel elk een eigen sfeer aan de woonruimte. Vier van de vloeren zijn niet voorzien van vellingkanten, wat de woonruimte een extra neutrale en rustige indruk geeft. De toplaag van alle vloeren in deze collectie is voorzien van een fijne houtstructuur. ..
€ 15,95
Excl. BTW: € 13,18
Elegant Eigentijds Blank Eiken
Douwes Dekker Elegant Eigentijds Blank Eiken DD05068 Douwes Dekker Elegant collectie laminaatvloeren met een extra matte uitstraling, alsof u een geoliede parketvloer in huis hebt. Menigeen zal dit laminaat niet van echte geoliede plankenvloeren kunnen onderscheiden. De collectie bestaat uit een aantal ingetogen decoren die prachtig te combineren zijn met elk interieur en een tijdloze basis vormen. Alle vloeren uit deze collectie hebben planken van 24,3 cm breed en 220 cm lang, wat bijna ..
€ 27,95
Excl. BTW: € 23,10
Elegant Eigentijds Grijs Eiken
Douwes Dekker Elegant Eigentijds Grijs Eiken DD05067 Douwes Dekker Elegant collectie laminaatvloeren met een extra matte uitstraling, alsof u een geoliede parketvloer in huis hebt. Menigeen zal dit laminaat niet van echte geoliede plankenvloeren kunnen onderscheiden. De collectie bestaat uit een aantal ingetogen decoren die prachtig te combineren zijn met elk interieur en een tijdloze basis vormen. Alle vloeren uit deze collectie hebben planken van 24,3 cm breed en 220 cm lang, wat bijna ..
€ 27,95
Excl. BTW: € 23,10
Elegant Eigentijds Licht Eiken
Douwes Dekker Elegant Eigentijds Licht Eiken DD05066 Douwes Dekker Elegant collectie laminaatvloeren met een extra matte uitstraling, alsof u een geoliede parketvloer in huis hebt. Menigeen zal dit laminaat niet van echte geoliede plankenvloeren kunnen onderscheiden. De collectie bestaat uit een aantal ingetogen decoren die prachtig te combineren zijn met elk interieur en een tijdloze basis vormen. Alle vloeren uit deze collectie hebben planken van 24,3 cm breed en 220 cm lang, wat bijna ..
€ 27,95
Excl. BTW: € 23,10