Balterio

Balterio

Balterio Laminaatvloeren

Binnen enkele jaren heeft Balterio zich opgewerkt tot één van de grootste laminaatmerken in de wereld. Een enorme uitgebreide collectie met zelfs een specifieke collectie voor de Nederlandse markt. De kwaliteit van Balterio laminaatvloeren wordt bepaald door een aantal belangrijke eigenschappen de slijtvastheid, stootvast, krasvast, en sigarettengloedbestendige toplaag, een gevallen brandende sigaret die enkele seconden op uw Balterio laminaatvloer ligt, laat geen spoor na. Een slijtvaste laag voor jarenlang zorgeloos woonplezier.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Balterio Dolce Abdij Eik 750
Balterio Dolce Abdij Eik 750 De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en kwalitatief ..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Dolce Barrel Eik 018
Balterio Dolce Barrel Eik 018 De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en kwalitatief..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Dolce Continentale Eik 747
Balterio Dolce Continentale Eik 747  De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Dolce Fossiel Eik 751
Balterio Dolce Fossiel Eik 751 De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en kwalitatie..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Dolce Lucca Eik 046
Balterio Dolce Lucca Eik 046 De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en kwalitatief ..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Dolce Oud Grijze Eik 749
Balterio Dolce Oud Grijze Eik 749 De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en kwalita..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Dolce Sassicaia Eik 128
Balterio Dolce Sassicaia Eik 128 De Balterio dolce is een modieuze eigentijdse laminaatvloer. Dolce heeft het uitzicht van echt parket voor een correcte prijs. De trendy decors met natuurgetrouwe look of matte structuur geven uw interieur een warme sfeer. Laminaatplanken zonder groeven zorgen voor een egaal vlakke vloer in uw leefruimte. Dolce is een mooie optie voor elk budget en als het net ietsje specialer mag zijn,deze instap model van balterio is zeer voordelig en kwalitat..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Balterio Impressio Caspian Eik 142
Balterio Impressio Caspian Eik 142 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor de..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Frappuccino Eik 930
Balterio Impressio Frappuccino Eik 930 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoo..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Garda Eik 106
Balterio Impressio Garda Eik 106 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor de i..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Gevlamde Eik 915
Balterio Impressio Gevlamde Eik 915 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor d..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Loch Ness Eik 059
Balterio Impressio Loch Ness Eik 059 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor ..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Middernacht Bruin Eik 929
Balterio Impressio Middernacht Bruin Eik 929 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, w..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Platinablond Eik 931
Balterio Impressio Platinablond Eik 931 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardo..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Savanne Eik 917
Balterio Impressio Savanne Eik 917 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor de..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07
Balterio Impressio Titicaca Eik 060
Balterio Impressio Titicaca Eik 060 De Balterio Impressio is een impressionante laminaatvloer. Het stoere laminaat uit de Impressio-collectie, met decors variërend van licht naar donker, lijkt de tand des tijds te doorstaan. De planken zijn korter en breder dan de standaard laminaatplanken. De natuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste geborstelde look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design® loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor d..
€ 20,66
Excl. BTW: € 17,07