Betaalmogelijkheden

Bij Laminaatspecialist kunt u uw aankoop gemakkelijk direct online afrekenen. Dit kan doormiddel van de onderstaande betaalopties.

iDeal
U kunt betalen via iDeal wanneer u gebruik maakt van internetbankieren. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier zoals u gewend bent met internetbankieren in de vertrouwde betaalomgeveving van uw eigen bank. U heeft hiervoor uw bankpas en indentificatiemethode van uw bank nodig. 

Bankoverschrijving
U wilt liever eerst uw bestelling plaatsen en via uw bank de bestelling betalen? Dat kan als u voor de bankoverschrijving kiesten, u ontvangt dan een email met de betaalgegevens. Hiermee kunt u het aankoopbedrag overmaken. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Creditcard
U kunt betalen met een MasterCard en Visa. Uw creditcard gegevens voert u via een beveiligde SSL-server in. Dit herkent u aan het gesloten slot icoontje bovenaan in de zoekbalk van uw browser. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij uw bestelling. 

Rembours
U kunt er ook voor kiezen de bestelling onder rembours te betalen. U betaald dan aan de chauffeur bij aflevering, dit dient wel te gebeuren met gepast geld.  Voor het betalen onder rembours wordt een klein bedrag aan rembourskosten berekend.(€ 25,00 per aflevering).